1.09.2009

+Tag from Pinat+

+ Latih Tubi Tag drp Pinat +


1.EX-BF SAYA>>
+ uwaa.. stat2 je dh tnye soklan cepumaut.. xmo jwb.. pass!

2.AKU TENGAH DENGAR>>
+ sore pinat nyanyi lagu peberet die ~ burung kakatua. lolx

3.MUNGKIN AKU KENA>>
+ Diet.. bukan mungkin tp memang kena!

4.AKU SUKA BELAJAR>>
+ Sesuatu yg baru dan unik.

5.KAWAN BAIK AKU>>
+ "Mereka". Mls nk list.. rmai sgt kwn bek.hehehe

6.AKU XFAHAM>>
+ Nape kaki aku kecik.. Hurm...

7.AKU DAH HILANG>>
+ Percaya pd sesetengah org.

8.BANYAK ORANG KATA>>
+ Aku makin chubby. Tol ke? Aku rs diorg ni aneroxia.

9.MAKSUD NAMA AKU>>
+ Ikot bahasa Arab : Ketinggian. Tp aku rendah je, may b aku ni tinggi budi pekerti. 'Sile la pilih sy sbg menantu'. hihi..

10.CINTA ADALAH>>
+ Subjektif.

11.AKU TAK SUKA>>
+ Ari rabu sem ni. Jadual pack seyh...

12.AKU AKAN CUBA>>
+ Trunkan berat bdn b4 wedding cousin aku.

13.MAKSUD "forever">>
+ Lau ikot Oxford dictionary : Kekal, selamanya.

14.GENG AKU>>
+ Pintu Geng, nama skolah rendah aku.

15.AKU PALING BENCI>>
+ Bile xde duit. Xsuke2!

16.BILA AK BANGUN DARI TIDO>>
+ aku cr spek aku n pakai.. br la jelas pdangan aku ni.

17.PARTI IALAH>>
+ Parti politik ke birthday party??

18.BINATANG PALING COMEL>>
+ Kumbe Ponde (Kumbang Pondan)

19.UMUR YANG PALING BEZ>>
+ 16 n 17 tahun.

20.AK TENSION ARINI SEBAB>>
+ Aku mkn nasi byk.. sbb aku msk byk, xde org nk abeskan..

21.MALAM NIE AKU AKAN>>
+ Tdo sepuas2 nya.

22.BILA AKU TENGOK CERMIN>>
+ Aku berkata : Cun gak aku lau x pkai spek, Tp apekan daya aku ni rabun itik.
Hahaha.. prasan!


23.SHOPPING MALL.>>
+ KB Mall and Alamanda.

24.FAST FOOD SLALUNYA>>
+ Mc D lar.. Tp skunk aku boikot jap.. babai to ayam goreng mc d, spicy mc deluxe n
prosperity burger.. Pnjg umur jmpe lg ye!

25.AYAT T'AKHIR UNTK SESEORANG>>
+ Ayat-ayat cinta. Xde ayat terakhir okk.. Dun be so jiwang la.

+Tag from Nadh+

+Latih Tubi Tag drp Nadh+



My dearest '2nd main ingredient', Granny Naddy dgn beraninye tlh menge'tag' aku.. So, aku x teragak2 unt mjwb tag beliau...

1. Do you think you’re hot?
+ Of cos.. I'm hot n spicy. No doubt.

2. Upload your fav picture of you
+ Later k.. skunk ni tenet tgh al-bentat wal-lembab.

3. Why do you like that picture?
+ Becos it's my fav picture (cm bodo je jwpn aku ni). Ok2, bcos there's a beautifool lady on that picture.LOL!

4. When was the last time you ate pizza?
+ On November last year, my aunty treat me.(mkn byk gile, smpai aku nek muak.. so, skrg aku stop jap mkn pizza.) Thanks Mak Ngah!

5. The last song you listen to?
+ Goyang Inul...haha.. kidding! Erm, Womenizer by Britney Spears.

6. What are you doing right now besides this?
+ Tkebil2..

7. What name you prefer besides yours?
+ None.

8. People to tag:
1. feenaz
2. chucky
3. emi
4. mira
5. shima

9. Who is number one?
+ Mas Intan Shyafeenaz...my best buddy!

10. Number three is having relationship with?
+ Kumbang Jati (bukan nama sebenar).

11. Say something about number five.
+ Something.(I'd said it!lolx...Na na na na na Ganu Kite!)

12. How about number four?
+ Nmpak cm pemalu tp gile2 org nye. Best kwn ngan die. Die ni pbuat dadih thebat alaf ini.(pakai pelaris ke ape ni??)

13. Who is number two?
+ Spesis Mamalia yg hampir pupus.Model wannabe. (hehehe.. to chucky : hello baby!)

+Finally, I manage to hapdet my blog+

+Finally, I manage to hapdet my blog+


Hye eberibodi, long time no c. (ok x english aku?? ke cm org siam??)Waa.. dh lame aku x hapdet blog. Mlm ni aku cube gak lwn prasaan malas aku ni.. Yes! akhirnye aku hapdet gak. Ini mbuktikan aku maseh lg idop n aware ngan ape yg blaku d sekeliling aku. Aceli, aku nk amek pluang mlm ni unt mengutuk, mengeji , mhina, memaki, menghanjing and segala meng2 lg la org2 yg wat aku meluat ngan pangai die... jgn igt pe yg ko ckp sal aku , org len x smpai kan kt aku.. Pls la, careful sket ngan ape yg di ckp kan. Wlupon sepatah pkataan, ia telah menusuk ke lubuk ati aku n mcucuk jantung aku(ecece). Tapi dsebabkan aku ni bek ati, tulus mulus n cute orgnye (hehehe..), aku x jd la nk mgutuk org tu. Xmo aku cemarkan blog aku yg suci ni... Lgpon, jgn ikot ati, n yg plg penting, jgn amek port sgt pe yg org nk mengata kite. Sbb org tu jeles la tu... hihi. Be +ve k.

Erm.. ape ek nk tulis??

Ok, ade story sket. Aritu aku blaja soldering (lam bahasa melayu ialah pateri, lam loghat klate pon pateri gak). 3 ari lps tu aku kna iritation (doktor yg ckp, xtaw tol ke x). Antaranya ialah :
1. Kulit muka kering n mgelupas
2. Idung sakit
3. Mata ade ketumbit (haha)
4.Telinga (sound trouble)
5.Batuk2 manje (cm bdehem ala2 nk ngorat org)

So, if korang tgk muke aku cm separa terencat tu, mksud nye aku x sihat lg la tu.

Ok, tu je yg aku nk ckp. Sekian.. babai.

P/s :Buah cempedak diluar pagak , amek galah tlg jolokkan,
Sy budak br belajar, kalau ade yg mengata, sy akan jolokkan lobam idong mereka.

I wek fo de bah, buk de bah diden kay!