7.22.2009

+ run run runnn from "palace"+

Salam..Aku skunk tgh melepak bilik Timah, pkai laptop die, berukband die, baju die.. sume la brg2 die aku pkai. Aceli arini aku kna duk kat PoGH untuk kesekian kalinya.. tp aku melarikan diri dr xtvt rutin aku.. Pagi2 kena dgr talk.(aku mmg konfem ternganga..tdo x igt dunia).. then kna msuk classroom untuk wat praktikal xtvt.. Ari2 cmni..

Aku nekad, dah xtahan.. aku decided untuk balik Uniten, Murni.. Kira aku ponteng la ni.. Tp sbb aku ni sgt la pasif kat sana.. Lam class diam je, so lau aku lari pon xde sape prasan. Siyesly aku sgt2 pendiam.. cm x minat nk join ape2 kat sana. Yg aku minat adalah mkn2 n golek2 atas katil. Arini ni awal2 pagi aku cabut, tp lepas bekpes la..Lepak2 umah Timah, Mon n Jaja.. even bilik Timah lg kecik dr bilik aku (puaka gler main compare2 bilik kannn) tp aku ttp rs sorga duk di sisi Timah. Duk kat sana mmg bestttt xle nk ckp.. tp ape2 pon ati aku ttp kat Uniten. 24 hb ni aku grad sbg Sime Darby Apprentice. Konvo will be held kat PoGH...xtaw dpt amek gmba ke x sbb xde kamera... (x amek pon xpe sbb perut sure tjojol..haha).

Fuhhh.. 25 ni abes apprenticeship kat PoGh.. 27 lak kna lapor diri kat Sime Darby Puchong... Kali ni maybe best sbb dah stat berkeje...

K la, aku nk g powww bihun tomyam Timah ni. daaaa.. Nti lau ade gmbo aku, aku tempek kat cni k..

7.21.2009

+ Sime Darby Apprenticeship +

Haluuu eberybodiiii.. Aku on9 from PoGH, Palace of the Golden Horses ni. Aceli aku tgh join Sime Darby Apprenticeship Program.. So, slama 3 weeks kena stay kat cni.. Best glerrr.. Duk hotel 6 star.. Aku pon dh jd cm ikan buntal.. Asek mkn je keje.. Tembam lembam dah ni. Aku skunk tgh siapkan asaimen. Kat cni pon de asaimen gak taw.. melambak2 keje.. ok la.. gtg, teammate aku dh tgk2 ni.. Nti aku stori-mori lg mende2 yg menarik kat cni... tungggu yeerrr..

Next entry :
  • Apprentices kna produce a short film - Jmpa Raja Azmi (producer dot dot dot dalam botol)
  • Aku wat muzikal performance - Pocahontas
  • Aku masuk dikir barat
  • Preparation for Sime Darby graduation day


    Wsalam....