3.31.2013

Year 2013

Weh ape tetiba kosong je blog neh? hahaha aku dh terdelete post. Punya lah lama aku tak masuk blog sekali masuk dengan bijak pandai aku p select all then delete. WTH??? Rugi la sesapa yang tak sempat baca post-post aku yg gilerr best dulu. Sesapa yang sempat baca mmg bertuah, handsome, cantek dan mungkin boleh dapat pahala. kiku. Aku start tulis blog ni dah lama dah. Masa zaman-zaman student dulu la. Kalo aku istiqamah aku ni kira setaraf dengan Hanis Zalika dan Fynn Jamal la. haha over plak perasannya pun. Tapi kan, ada bagus gak aku terdelete semua post tu sbb banyak post yang emo. Haha. Biasalah, masa tu tengah weng. Sekarang dah pulih,dah ayu, dah pintar dan macam-macam lagi la.. semua yang baik-baik tu semua aku lah! Ok korang, bosan plak membebel sorang-sorang kat sini. Macam biasa sebelum tido, aku nk marathon lagu Adele dulu. Orang lain baca Quran sebelum tido, aku p dgr lagu. Bertuahhhh sungguh.

P.s. Korang percaya ke aku TER-delete post aku yang dulu dulu tu??? Nah layan gambar aku ni yang semakin cun. Mesti ada yang nyesal tak sempat ngorat aku dulu. hahhaa.. nasib korang la. Sekarang ni senang je nak nampak kulit mulus, tak payah pakai produk. Ko install je app Camera 360 sure kulit putih gebu. Kalau korang jenis yang terer photoshop aaa lagi bagus. Edit je, jangan nak bazir duit beli produk sgt. kiku kiku.

0 comments: