1.20.2014

Facetime katanya

Tak faham aku kenapa tetiba husband aku bagi ipad dan buat video call sedangkan aku betul-betul ada kat sebelah dia. Siap selisih bahu lagi.
A : Apa ni?
H : Facetime.. cakap, cepat cakap.
A : Hello hello hello (hello dlm tekak sekadar memenuhi permintaan)
H : Hellooo haii
A : Ala video call camni ni i dah selalu buat ngan kwn i dulu-dulu.
H : Bukan video call. Ni Facetime.

Layankan jela. Suka sgt buat something yang takde kena mengena dengan situasi semasa.

Sekian update untuk malam ni walaupun cerita tiada plot dan nilai-nilai murni.
*janji update, ye tak?

0 comments: