1.17.2014

Kuih Korea katanya

Hello haiii.. lama dah tak berblogging. Terhanyut layan fb and ig, sehingga ku lupa pada blog nyet2 ni. Tapi lately dh boring ngan fb. So, patah balik ke cinta pertamaku iaiti nyet-nyet.blogspot.com. Ececece... :))

Hari ni, 17 Jan 2014.. pagi-pagi buta aku bangun, lepas tu ajak adik teman p Ikea. Sepanjang perjalanan tu dia tak habis-habis duk ckp psl Hoddeuk iaitu sejenis kuih drp Korea. Nampak kat ig Hanis Zalikha katanya. Macam sedap je, macam gebu je katanya. Untuk memenuhi permintaannya, aku layankan aje dia beli barang-barang nk buat Hoddeuk.

Dan hasilnya... jeng jeng jeng. Apa la Hoddeuk si kuih Korea ni..kalau kuih keria taw la aku. Nampak ganas tak Hoddeuk ni bersama pisau potong ayam? Presentation memang failed tapi rasanya tak mengecewakan. Cuba lah korang buat pulak.

P.s. arini kuar dgn adik je, laki den, den tinggal kat umah hehehe

0 comments: