1.27.2014

Mintak teman katanya

Aku kat Kuantan sekarang. Laki aku outstation kat sini, diajaknya aku teman. Tak mahu aku duk sorang-sorang kat umah. Kalo nak ikutkan keje kat ofis botingkek-tingkek tp kena lah patuh arahan suami. Tapiiiiii.. againnn hotel yg dia book katil asing. Rasanya dah kali ke berapa dh ni duk hotel katil asing. Masuk je bilik aku tgk katil, aku snap gamba then whatsapp kat dia, walaupun dia ada kat sebelah aku je. Aku tulis "againnnn!". Dia reply "haha". Haha je kau. Lepas tu start la sibuk-sibuk rapatkan katil. Sebijik mcm prangai budak asrama taw.

Ok la.. ni aku tgh breakfast sorang, laki aku dah pegi tempat keje dia. Aku tetap nk stay kat cafe ni selagi tak kenyang. Hehe. Kali ni ktorang duduk kat MS Garden Hotel, Kuantan. Ok la, not bad. Bilik memang besar walaupun katil asing. Reason duk sini sbb dekat dgn tempat dia nak keje dan hotel ni betul-betul depan shopping mall Berjaya. Tadi before pegi dia suh aku pegi shopping. Ok la, lagipum tertinggal seluar dlm. Sat lagi aku p beli la. Hehehe

2 comments:

Wan Nurhidayati said...

skarang dah x bleh tdo jejauh ek. hahaha

MISZYPINN said...

Katil asing bile gabung baru la besarrr. Senang nak golek2...